Ismerj meg minket!

Új szintre emeljük tudásod!

Szakértő csapat

Tréner csapatunkban mindenki a saját szakterületének egyik legjobbja.

Interaktív

A tréningek erősen gyakorlat-orientáltak, hisz saját élményeken keresztül lehet a leghatékonyabban fejlődni.

Garancia

Visszajelzéseitek alapján alakítjuk tréningjeinket, ezért garanciát vállalunk arra, hogy hasznos lesz számodra.

Fejlődés

A siker kulcsa a folyamatos fejlődés. Ebben segítünk neked a számodra legmegfelelőbb tréninggel.

ARS POETICA

Minden fejlődés az önismerettel és az egyéni felelősségvállalással kezdődik. Mottónkat – A felismerés hatalma – is azért választottuk, mert kifejezi: a személyes hatékonyságfejlesztési folyamat szempontjából elsődleges fontosságú, hogy a résztvevő felismerje: ő maga az, aki felelős saját fejlődéséért és annak kulcsát a kezében tartja.

TUDOMÁNYOS HÁTTÉR

Hiszünk abban, hogy az egyéni boldogulás és boldogság kiindulópontja a minket jól szolgáló személyes rendszereinkben rejlik, alapja pedig minden esetben a szokásrendszerünk és azok az értékek, amelyeket ez tükröz. Az egyéni rendszerek alakításának leginkább működő módja az, ha nem szembe megyünk saját pszichés és biológiai rendszerünkkel, hanem azzal összhangban dolgozunk ezen. Tréningjeink témáit és módszereit ezért alapvetően a viselkedés- és idegtudomány kutatási eredményeire építve alakítjuk.

MÓDSZERTAN

Soft skill tréningjeinken mindig azt tapasztaltuk, hogy a fejleszteni kívánt attitűdök a legeredményesebben a személyes élményeken, felismeréseken keresztül alakíthatók. Módszerünk lényege, hogy a workshopok résztvevői először saját mintáikra, tapasztalataikra néznek rá, ezután a tréner segítségével erre reflektálnak, új tudást illesztenek be, végül pedig gyakorolnak és tervet készítenek arra, hogy a tréningek új felismeréseit hogyan és hova építhetik be a legjobban mindennapi életükbe.

Hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a kitűzött célokat a lehető legjobban a résztvevők mentalitására és személyes igényeire szabjuk. A program mindig egy szélesebb learning journey része: a folyamat magában foglalja az előkészítő feladatokat még a találkozást megelőzően, majd a tréningnapok között illetve után a résztvevők egyénre szabott feladatokkal – a tréner támogatásával – viszik tovább és emelik új szintre a megszerzett tudást, hogy azt beépítve a lehető legjobban segítsük a fejlődést.

Akik ebben segítenek

Kakulya Móni
vezető tréner

„Az általános és vállalati képzések során tanárként és trénerként közelről kísérhettem figyelemmel számtalan egyéni fejlődési folyamatot, és mindig megérint az a pillantás, amit akkor látok meg a velem szemben ülő szemében, amikor felismeri: „Változom!” És ettől a pillanattól kezdve már egy csodával van dolgunk, hiszen ami nyilvánvalóvá vált számomra, az az, hogy ha nyitottság van mind egymás, mind az épp zajló változások felé, akkor máris adottak a feltételek a tanuláshoz és a fejlődéshez. Minden partneri viszonyban szeretettel és érdeklődéssel veszek részt megoldásaimmal és javaslataimmal, a befogadhatóságot és a hatékonyságot mindig szem előtt tartva.”

Sós Szabolcs
üzletfejlesztési vezető

„Az emberekben és a változás illetve a változtatás lehetőségében hiszek. Emberekkel és csapatokkal együtt dolgozva több mint 20 éve foglalkozom céges pénzügyekkel és a kapcsolódó szolgáltatások értékesítésével. Szakmai pályafutásomat a bankszektorban kezdtem, később a legjelentősebb hazai hitelbiztosító vezető üzletfejlesztője voltam, majd a szolgáltatói oldalról 2019-ben váltottam a tanácsadói oldalra. Több mint 1000 nagyvállalat döntéshozóját és csapatát ismertem meg és láttam bele szervezetük erősségeibe, sikereik
receptjébe, illetve aktuális kihívásaikba. Szeretek és jól tudok emberekkel dolgozni, törekszem jóra csábítani a környezetemet és minden csoporthoz hozzáteszek magamból, amelynek tagja vagyok. Nem kifogásokban, hanem megoldásban gondolkodom és a nehézségekben is eltökélten keresem a lehetőséget.”

Szántó Nelli
futócoach / ironman

„12 évig versenyeztem triatlon és országúti kerékpár sportágakban, majd az egyetemi évek beköszöntével felhagytam az élsporttal, de a mozgás szeretete továbbra is a mindennapjaim része maradt. A Testnevelési Egyetem testnevelő-úszó és triatlon-edző, illetve testnevelő-gyógytestnevelő szakain szereztem meg diplomáimat. Jelenleg futó- és személyi edzőként tevékenykedem, illetve a Runner’s World magazin szakértői csapatát erősítem. Nagyon szerencsés embernek tartom magam, mert azt csinálhatom, amit szeretek. Nagyon tisztelem azokat, akik mernek kilépni a komfortjukból, és ha ebben én is a segítségükre lehetek, az nagyszerű érzés. Nem gondolom, hogy egy adott sportág, mozgásforma jobb lenne, mint a másik. Szerintem maga a sport, a mozgás öröme a fontos, és az, hogy ezt milyen eszközök és edzésmódszerek segítségével érjük el, valójában teljesen mindegy.” www.runelli.hu

Hajdrák Tímea ​
fotográfus

„Leginkább fotóriporterként tekintek magamra, mert szenvedélyes mesélő vagyok. Útkereső művész-lélekként igyekeztem boldogulni a világban: dolgoztam újságoknak, szervezeteknek, voltam a Magyar Alkotóművészek Egyesületének a tagja, fotóztam születéseket, esküvőket és temetéseket. A világ olyan, amilyen, de abban biztos vagyok, hogy nagyon érdekes. A fotózás egy eszköz, amivel feldolgozhatóvá teszem magam számára a bennem születő érzéseket.” Instagram

Scroll to Top